Vandpolering i Sæby skaber ny mekanik

30 oktober 2020
admin

Vandet som hovedelement

“Vand skaber ny mekanik.” Sjov overskrift? Måske. Men også en sand overskrift. Det er nemlig sådan, at din mekanik kan komme til at se hel ny og ren ud igen, hvis du bestiller noget så enkelt som en vandpolering. En vandpolering kan altså med andre ord transformere din mekanik til at stå hele skinnede og ren igen – en billig og effektiv løsning. 

Hvordan i alverden det?

Ja, det er et rigtig godt spørgsmål. Det handler nemlig om, at man i vandpoleringsprocessen har vandet som hovedelement. Hovedelement forstået på den måde, at man mikser vandet med et bestemt fremstillet medie, og så kan man ellers spraye sine overflader under højt tryk. 

Det giver dig ikke kun et rent materiale men også et materiale, som ikke har taget voldsom meget skade af dette. Når forskellige mekaniker får en grundig overfladebehandling, bliver det nemlig aldrig gjort skånsomt. Ikke fordi, man ikke ønsker det, men fordi det simpelthen ikke er muligt. 

Men tro så om igen – brug vandet som hovedelement, og du er godt på vej. 

Ingen kemiske produkter 

Vandet bliver nemlig ikke blandet op med nogen form for kemiske elementer. Det vil sige, hverken noget kemisk fremstillet eller lignende, bliver blandet sammen med vandet, som selvfølgelig også er en af hovedingredienser til den populære og skånsomme proces.

En vandpolering kan altså hjælpe dig med, at få din mekanik til at se helt shiny og ny ud igen. Den kan endda komme helt på niveau som det var dengang med lakeringen – altså vil den skinne på vejene igen, når solen rammer lige, hvor den skal. UDEN at det har kostet dig spidsen af en jetjager, og UDEN at din bil har taget unøvendig skade af forløbet. 

Så hvis din mototcykel, knallert eller noget helt tredje har stået og samlet støv lidt for længe nu – så overvej en vandpolering.

Flere Nyheder