Træn hvor du har lyst med en træningselastik

27 april 2021
Astrid Pedersen

Har du ikke plads til det helt store fitnessrum hjemme hos dig selv? Så kan du med fordel investere i en træningselastik – eller måske i et helt sæt af slagsen.

Hvad kan jeg opnå med en træningselastik?

En træningselastik er, sit enkelthed til trods, et særdeles effektivt trænings redskab. Du kan for eksempel bruge en træningselastik i forbindelse med genoptræning. Din træningselastik vil kunne hjælpe dig med at bløde stivhed i leddene op og aktivere musklerne på en blid og skånsom facon.

Det er faktisk nærmest umuligt at gøre skade på sig selv når man træner med en træningselastik. Og træningselastikker fås i så mange forskellige tykkelser og styrker at du altid vil kunne finde en træningselastik som matcher netop dine behov.

Du kan også med stor fordel bruge en træningselastik når du ønsker at styrke din core muskulatur. En træningselastik kan bruges til trænings øvelser som fremmer koordinationen – og med de mest kraftige træningselastikker kan man faktisk også træne de store muskelgrupper i kroppen.

Hav din træningselastik med dig, når du er på farten

Mange mennesker medbringer en træningselastik på arbejdet, eller har en eller flere træningselastikker liggende i skabet på kontoret. På den måde kan pauserne udnyttes til træning, udstrækning og afspænding af musklerne i nakke, skuldre og ryg som kan blive ømme og spændte efter mange timer med stillesiddende arbejde.

Hvis du rejser meget i forretningsmæssigt øjemed kan du samtidig med stor fordel medbringe en træningselastik. En træningselastik fylder ikke det helt store når den er pakket sammen og kan derfor snildt være i din håndbagage. Og så kan du træne på dit værelse hvis du ikke har adgang til hotellets motions center.

Hvor kan jeg købe en træningselastik i høj kvalitet?

Hos Fitnessgruppen kan du finde et stort udvalg af træningselastikker – se dem alle på Fitnessgruppen.dk.

Flere Nyheder