Træfældning for nemhedens skyld

04 juli 2021
Mette Nielsen

Har du et eller flere træer, der skal fældes, så hyr en professionel til at klare opgaven for dig. Det sparer dig for en masse tid og besvær, og i stedet får du fjernet dine træer, uden du selv får sved på panden.

Det kan ende ud med at blive en lang arbejdsdag, hvis du selv går i gang med at fælde træer i din have. For selvom det umiddelbart virker nemt, så kan det blive en lumsk proces selv at fælde træer.

Der er ret meget, du skal have styr på, hvis du selv vil fælde et træ. Du skal have styr på udstyret, sikkerheden og størrelsen på træet. Du skal kunne vurdere, hvor stort træet er, hvor meget der skal fældes i etaper og hvordan, og hvor det vil vælte hen, når hele eller dele af træet falder til jorden.

Kan du selv vurdere alt det? Nej! Så hyr en professionel i stedet.

Slip for buler i bilen

Hvis du ikke selv er hundrede procent sikker på, at du har styr på situationen, så er det godt givet ud, at hyre en eller flere til at stå for din træfældning.

Når du får besøg af en professionel, så slipper du for buler i din bil, et smadret legehus eller sågar at mennesker kommer til skade. Det gør de ikke nødvendigvis, hvis du selv står for fældningen, men risikoen er noget større, fordi du er uerfaren.

Hvis du gerne vil hyre en person til at hjælpe dig, så søg eksempelvis efter træfældning i Højbjerg og find den rette person. Sammen kan I snakke om, hvad der skal gøres i din have, hvornår og hvordan det er bedst at gøre det. Og når dagen for træfældningen opstår, så kan du trygt overlade processen til ham, som du har hyret ind. 

Flere Nyheder