Lad dit malerfirma i Karslunde hjælpe med maling af din bolig

26 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Har du gået og udsat det hårdt tiltrængte malerarbejde i din bolig alt for længe? Så bør du overveje at hyre en dygtig maler, eller alliere dig med et malerfirma som hurtigt kan få sat kulør på dit hus eller din lejlighed.

Er det ikke dyrt at benytte professionel maler hjælp?

Måske er du bange for at det vil komme til at koste dig dyrt hvis du overlader indvendig maling af boligen tilen professionel maler. Men her skal du tænke på at det faktisk heller ikke er hverken gratis eller blot billigt selv at skulle varetage denne opgave.

Du kommer til at bruge rigtig mange penge på malergrej som du måske ikke får brug for særligt ofte. Lækkert malerarbejde er nemlig ikke gjort med en pensel og et par spande maling. Du skal som minimum have et par pensler og ruller i forskellige størrelser samt spartler, spande, bakker, og måske endda en trappestige hvis du ikke allerede har sådan én.

Der ud over kan du ikke nøjes med blot at smøre maling på væggene. Der skal gøres et stykke grundigt forarbejde idet vægge, lofter og indvendigt træværk skal klargøres forud for selve malerarbejdet. Du skal for eksempel slibe og vaske væggene så de er helt glatte i overfladen før du kan påføre maling.

Inden du maler med den pigmenterede maling skal du prime med det der kaldes Microdispers eller Blåt Vand, grunde et par gange med hvid grunder, og dernæst påføre maling i den ønskede farve i to eller flere lag hvis den skal dække ordentligt.

Overlad malerarbejdet til et malerfirma

Som det fremgår vil det komme til at koste dig megen tid og mange kræfter hvis du selv skal male vægge, lofter og indvendigt træværk i samtlige stuer og værelser. I stedet kan du finde dit malerfirma Karlslunde hos Malerkanonen – læs mere på malerkanonen.dk

Flere Nyheder