Hvor kan jeg optage et sikkert online lån?

29 oktober 2020
Astrid Pedersen

Et hurtigt online forbrugslån kan være en glimrende løsning for dig som har brug for at give din økonomi et boost lige her og nu. Har du besluttet dig for at din økonomi godt kan bære et online lån, og ønsker du således at optage et sådant, bør du vælge din långiver med omhu.

Alt for mange danskere, som optager et hurtigt lån, havner i en gældsfælde skabt af lån udbudt på tvivlsomme betingelser. Det er derfor vigtigt at du forud for optagelsen af lånet har 100% overblik over lånets omkostninger – og at renten på lånet ligger fast. På den måde undgår du nemlig grimme overraskelser undervejs i dit tilbagebetalings forløb. Og så redder du dig selv fra pludselig at stå i bundløs gæld.

Derfor bør du vælge en låne udbyder som er registeret hos – og godkendt af – det danske finanstilsyn. Når en bank eller et penge institut ønsker at optræde som långiver stiller Finanstilsynet høje og strenge krav hertil. Långiver er for eksempel forpligtet til at gøre lånet transparent fra begyndelsen – det vil sige gøre det muligt for dig at gennemskue præcis hvad lånet kommer til at koste dig, både på månedlig basis og i det store hele.

Vælg Ikano Bank når du ønsker at optage et online lån

Hos Ikano Bank foregår dette ved hjælp af en smart online beregner, som giver dig mulighed for selv at fastsætte låne beløbets størrelse samt lånets løbetid. Således kan du justere størrelsen på de månedlige afdrag så de passer til dit budget. Når du har mulighed for at betale afdrag til tiden undgår du straf gebyrer og mora renter. Og så er det intet problem at betale lånet tilbage uden yderligere omkostninger.

Du kan læse mere om dine muligheder for at ansøge om et online lån hos Ikano Bank på bankens hjemmeside ikanobank.dk

Flere Nyheder