Få ny emalje i dit badekar

05 oktober 2021
Astrid Pedersen
Få ny emalje i dit badekar

advertorial

Er dit badekar slidt og grimt? Så bør du overveje at få det sat i stand hos en badekarsmaler.

Hvorfor skal jeg lade badekarret renovere?

Måske synes du at det virker omsonst at bruge penge på at renovere badekarret. Men her skal du tænke på at det faktisk er endnu dyrere og mere tidskrævende at skrotte det gamle badekar til fordel for en bruseniche.

Hele soklen omkring badekarret skal rives ned, badekarret skal bortskaffes, og den nye bruseniche skal mures op. Samtidig kan du risikere at det bliver nødvendigt at flytte et afløb. Og så skal du have fat på en autoriseret VVS installatør.

Hvis du i stedet vælger at beholde badekarret kan du vælge at lade det emaljere på ny. På den måde kommer badekarret til at stråle, og vil atter udgøre et aktiv for din bolig.

Hvem kan hjælpe mig med en reemaljering af mit gamle badekar?

Hvis dit badekar trænger til en ny emalje på den indvendige side har du brug for hjælp fra en badekarsmaler. En reemaljering er en proces som minder meget om en autolakering. Og lige som du aldrig selv ville kaste dig ud i opgaven med at lakere din bil bør du også overlade arbejdet med reemaljering af badekar til en professionel badekarsmaler.

Hvis du er bosat i København, på Frederiksberg, eller andet steds i hovedstadsområdet kan du med fordel vælge Emaljespecialisten som din badekarsmaler. Emaljespecialisten har mange års erfaring med renovering af badekar, fliser, klinker, håndvaske og andre emaljerede emner.

Hos Emaljespecialisten er du garanteret en super professionel behandling med det smukkeste slut resultat. Dit badekar kommer til at stå som nyt – fuldt funktionsdygtigt og klar til at blive taget i brug efter kun et døgn.

Du kan altid tage kontakt til Emaljespecialisten for et skarpt og uforpligtende tilbud på ny emalje badekar. Klik ind på Emaljespecialisten.dk for yderligere information.

Flere Nyheder