Få en lejebolig i naturskønne Rebild

13 januar 2021
Lotte Hindsberg

Hvis du overvejer at flytte og er vild med naturen, har du mange gode muligheder for at finde en ny bolig, frem for hvis du gerne vil bo centralt i en af Danmarks storbyer. Hvis man er åben for at flytte ud af storbyerne og til en af de mindre kommuner, er der gode muligheder for at finde en ny bolig. Det kunne f.eks. være et lejemål i Rebild, der er kendt for de ualmindelige smukke Rebild Bakker.

Ved siden af de naturskønne omgivelser, er der flere andre fordele ved at flytte ud af byerne og til provinsen.

Fordelene ved at flytte til provinsen

Der er mange fordele ved at flytte til provinsen. Ofte er det langt nemmere at finde en ny bolig. Derudover er boligerne markant billigere og større, end dem man kan få tilbudt i byerne. I mange tilfælde vil det være muligt at få ned i tid og evt. få mere tid til børn eller en hobby.

Af andre fordele er kommunens service ofte er bedre end den du ser i storbyerne. Presset på kommunens resourcer er en anden og de er opmærksom på, at det er et af de parametre der er vigtige, hvis en borger overvejer at flytte til kommunen. 

En af de årsager der kan få folk til at tøve med at flytte er at de er bange for at skulle pendle frem og tilbage til byen, da det ikke er muligt at finde et job i nærområdet. Det er kommunen ligeledes opmærksom på og arbejder aktivt på at introducere nye borgere til områdets virksomheder.

Det har den ekstra bonus at virksomheder, der også overvejer at flytte ud til nye lokaler, har nemmere ved at finde og tiltrække relevant og kvalificeret arbejdskraft. Det er en ordning som alle, incl. boligselskaberne i området drager fordel af. 

Flere Nyheder