Den særlige ting, man hænger over døren

13 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er en særlig sag, som man hænger over døren, og man gør det som regel under en bestemt dør, men man kan også gøre det under flere døre derhjemme.

Det er mest til en højtid, at man gør det, og man kan gøre det i hele perioden, eller måske bare når højtiden kulminerer, men man kan også lade den hænge lidt længere.

Selvfølgelig kan man også være fræk og lade den hænge i andre perioder, for så giver det en større overraskelse, når man opdager den.

Dog skal man have en virkelig høj dørkarm, hvis man skal undgå at se den, og ellers skal det være en lille udgave af denne ting, man har hængende.

Det afstedkommer en særlig gerning, hvis man bliver “fanget” under denne ting, og det er måske ikke alle, man vil gøre det med, da det er for intimt, selvom man kan mene det både for sjov og i alvor.

Har du gættet, hvad vi taler om?

døre

Så blev man taget under døren med den her ting!

Det er selvfølgelig en mistelten, som vi har at gøre med her, som man hænger op til jul, og hvis man står under den, så kan man enten forvente at få et kys, eller man kan bede en anden om at give en et kys; det afviger lidt med traditionerne her.

Sådan en kan findes over en dør på mål, en gammel dør, en ny dør eller faktisk hvilken som helst type dør, men det skal helst være en, hvor der frekventerer en del mennesker, for ellers får man ikke noget ud af at have hængt den op.

Man kan også bare have den hængende for sjov og som pynt, men så må man også forvente, at der er nogle, som der ender med at gøre alvor af traditionen med den.

Flere Nyheder